Wie ben ik en wat doe ik?
Welkom op de webside van DTS,

Graag wil ik mij even voorstellen, wie ik ben en wat ik doe.

Mijn naam is Ben Derks, freelance (mechanisch) monteur (zzp).

Op dit moment houd ik mij hoofdzakelijk bezig met het monteren, onderhouden en repareren van machines, dit in de ruimste zin van het woord, hydrauliek, pneumatiek en de basiskennis electro is aanwezig.

Daarnaast ben ik thuis in de constructie, van ontwerp tot en met de montage, ook ben ik regelmatig bezig met het onderhoud en reparatie van industriële installaties door heel Nederland.

Verder heb ik ruime ervaring in de carrosseriebouw, (brandweervoertuigen en ambulances) ventilatietechniek, hogedrukreinigingsinstallatietechniek.

In het verleden ben ik in loondienst werkzaam geweest als onderhoudsmonteur, assemblagemonteur, sjabloonmaker, productieleider, werkvoorbereider-projectleider in de metaal.

Natuurlijk ben ik in het bezit van: VCA vol en BHV, Rijbewijs A, B, C, D, E, Hef en reachtruck, Machinist mobiele kraan.

Werkgebied is Nederland en ver daarbuiten, als ondersteuning of als zelfstandig monteur.

Als U denkt dat ik wat voor uw bedrijf zou kunnen betekenen, neem dan contact met mij op voor een afspraak, Ik weet het al !!!.

Mochten de werkzaamheden voor mij alleen te veel zijn in een korte tijd, dan zijn er altijd nog collega's die klaar staan om met mij de klus te klaren.

Tot ziens.......................
Home
Wie ben ik en wat doe ik?
Bedrijfsgegevens
Werkzaam geweest bij o.a.
Foto's
Referenties
website_dts_2002004.png website_dts_2002003.png
Aangesloten bij stichting zzp nederland.
Heeft u nog tips over hoe ik deze website kan verbeteren, mail dan even met de link hier onder.
e-mail%20logo.png stichting%20zzp%20nederland%202.png